sadsad x
asdasd
 

Kargonuzun Bedava Olması İçin Sepetinize TL' lik Ürün Daha Ekleyin.

Stanley

Stanley Yıldız Bits Uç Pz2 25 mm, 25 adet

Ürün Kodu: STNL.1.68.949
260,23 TL
Süper Hızlı Kargo
1000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo
En geç 2 iş günü içerisinde kargoda !
Kampanya
    • Ürün Özellikleri
    • Ödeme Seçenekleri
    • Teslimat ve İade Koşulları
    • Yorumlar

    • Stanley 1-68-949 Pozidriv Güç Uçları, kendin yap, endüstriyel ve inşaat uygulamalarında kullanım için uygundur ve günümüzün altıgen tornavidalarının, elektrikli el aletlerinin ve uç tutucuların çoğuna uyacaktır.

      Stanley 1-68-949, 1/4 İnç altıgen Sürücülü 25 PZ2 Bitlik bir pakettir. Mükemmel uyum için hassas bir şekilde işlenmiştir, daha fazla uç gücü için dövülmüştür ve uzun ömür ve dayanıklılık için taşlanmıştır

      Özellikler:

      Endüstriyel, inşaat ve DIY uygulamalarında kullanım için

      Uzun ömür ve dayanıklılık için dövülmüş ve taşlanmış

      Mükemmel uyum için hassas işlenmiş




      Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile birlikte paketi açarak ürünlerinizin durumunu kontrol ediniz. Ürünlerinizde bir hasar gördüğünüz takdirde, kargo yetkilisinden tutanak tutmasını isteyiniz ve paketi teslim almayınız. Tutanak tutulan ürünler kargo firması tarafından bize ulaştırılacak ve ürünlerin değişimi yapılacaktır. Değişim veya iade işleminiz için destek hattımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Sipariş oluşturduğunuz ürünler satın alma ekranlarında size gösterilen tarih / tarihler arasında kargoya teslim edilecektir.
    T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.