3000 TL VE ÜZERİ  ÜCRETSİZ KARGO
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
197,60 TL
    İnternete Özel
208,00 yerine sadece
    Ekstra %5 indirimli fiyat ile

Milwaukee Metal Matkap Ucu - Hex Girişli HSS-G 4.0x71.5mm

Barkod : 4524250159
Ürün Kodu : MLWK.48894708
208,00 TL
197,60 TL
Fiyat Alarmı
Süper Hızlı Kargo
3000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo
19.10.2026 tarihine kadar kargoda
208,00 TL
197,60 TL

Milwaukee Metal Matkap Ucu Hex Girişli HSS-G 4.0x71.5mm

Milwaukee RED HEX SHOCKWAVE HSS-TiN metal matkap ucu, 4.0 mm çapında ve 71.5 mm toplam uzunluğunda olup, darbeli vidalama makineleri ve standart matkaplar için optimize edilmiş 1/4 inç altıgen şafta sahiptir. Titanyum Nitrür (TiN) kaplama sayesinde sürtünmeyi azaltarak ısıyı dağıtır, matkap ucunun aşınmasını önler ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu ürün, hassas ve hızlı delme başlangıçları için 135° ayrık uç ve dört kesme kenarlı QUAD EDGE™ uca sahiptir.

Temel Özellikler

  • Darbeli Kullanıma Uygun Tasarım: Darbeli vidalama makineleri ve standart matkaplarla uyumlu, 1/4 inç altıgen şaft ile hızlı ve güvenli uç değişimi sağlar.
  • Yüksek Hızda Delme Performansı: Titanyum Nitrür (TiN) kaplama, ısıyı etkili bir şekilde dağıtır ve yüksek hızlarda dayanıklı delme performansı sunar.
  • Hassas ve Kaymayan Başlangıç: QUAD EDGE™ ucu, 135° ayrık uç ve dört kesme kenarı kombinasyonu sayesinde hassas başlangıçlar sağlar ve malzemenin üzerinde kaymayı azaltır.
  • Verimli Talaş Tahliyesi: Değişken yiv geometrisi, talaşları daha hızlı tahliye ederek matkap ucunun daha serin çalışmasına yardımcı olur.
  • Gelişmiş Dayanıklılık: Güçlendirilmiş konik ağ sistemi ve şafta doğru genişleyen çekirdek, yivin genel dayanıklılığını artırır.

Teknik Özellikler

Özellik Değer
Marka Milwaukee
Model / Parça No. 48894708
Ürün Tipi Metal Matkap Ucu (HSS-TiN)
Çap 4.0 mm
Toplam Uzunluk 71.5 mm
Çalışma Uzunluğu 26 mm
Şaft 1/4" altıgen şaft
Kaplama Titanyum Nitrür (TiN)
Uç Tipi QUAD EDGE™ (135° ayrık uç ve dört kesme kenarı)
Paket Miktarı 2 adet



Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile birlikte paketi açarak ürünlerinizin durumunu kontrol ediniz. Ürünlerinizde bir hasar gördüğünüz takdirde, kargo yetkilisinden tutanak tutmasını isteyiniz ve paketi teslim almayınız. Tutanak tutulan ürünler kargo firması tarafından bize ulaştırılacak ve ürünlerin değişimi yapılacaktır. Değişim veya iade işleminiz için destek hattımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Sipariş oluşturduğunuz ürünler satın alma ekranlarında size gösterilen tarih / tarihler arasında kargoya teslim edilecektir.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.